Om oss

Har du funderat över om dina val i livet är de rätta? Vi drabbas alla av existentiella frågor och där vi börjar ifrågasätta vem vi är, vad vi gjort och vad vi ska göra? Dessa kan gräva oss djupt ner i oss själva, men de behöver inte vara negativa.

Många förknippar dessa frågor med identitetskriser, med ångest och med exempelvis depressioner – men dessa frågor kan även staka ut nya vägar i livet. Det kan vara bra att fundera över den egna tillvaron och framförallt om att skapa en plan för hur man kan nå de mål man kanske bär inom sig.

Det kan handla om stora mål som innebär att man byter karriär, söker sig till en ny utbildning eller om att man kanske startar en egen verksamhet. Det kan handla om mer greppbara mål som att man vill bli en sundare människa, kanske gå ner i vikt och att komma igång med träningen. Det kan även handla om att man kanske vill förkovra sig i vissa ämnen, kanske läsa mer böcker eller få mer tid över till saker som man tycker är roliga, inspirerande och som man mår bra av. Att söka inom sig efter saker som man vill förbättra är det första steget mot att faktiskt göra en förändring.

Detta kan naturligtvis även ske tillsammans med andra. Vad drömmer du och din partner om och kan ni gemensamt arbeta för att komma dit? Vi vill genom den här sidan visa att det mesta är möjligt.

Vi vill att du ska sikta mot stjärnorna, spänna bågen och våga ha modet att försöka. Kommer du halvvägs så är det extremt bra. Det är halva vägen fram till drömmen och det är också halva vägen bort från det du ogillar med din nuvarande livsstil.