Kategorier
El

Elektriker fixade tvätten i Stockholm

De flesta känner igen frustrationen när tvättmaskinen går sönder. Man hittar en på nätet och inser att man behöver en elektriker i Stockholm för installation.

Lena hade jobb upp över öronen. Inte bara på arbetet utan mest hemma. Maken Anders var bortrest och hon var ensam med fyra barn. Det var ett ändlöst skjutsande, tvättande och matlagande som aldrig tycktes ta slut. Hon var så van att de var två som delade på allt så detta var tufft.

Barnen hade lagt sig och lugnet och tystnaden lade sig som en varm mysig filt över hemmet. Helst hade Lena velat lägga sig i soffan och sätta på en bra film. Men i tvättstugan var det kaos. Hon fyllde trumman med vittvätt denna gång, fyllde i tvättmedel och tryckte på start. Inget hände. Det var bara att ge upp och ringa elektrikern nästa morgon.

Elektriker fick komma på återbesök

Lyckligtvis kunde den elektriker i Stockholm hon kontaktade komma och se på maskinen. Tyvärr fanns det inget att göra. Hon sa att hon skulle beställa en på nätet och undrade om elektrikern kunde komma och installera den åt henne. Kunde han inte det var det lika illa och barnen skulle inte ha några rena kläder.

Elektrikern rekommenderade istället att hon lät honom ordna ett tvättmaskin till ett bra pris. Dessutom skulle hon slippa frakt då han skulle ta med den till huset och installera den. Tacksamt tog hon emot erbjudandet även om hon inte visste hur mycket det skulle kosta. Just nu orkade hon inte tänka på det och ville få problemet löst så fort som möjligt.

Hitta elektriker som passar dig hos www.elektrikerstockholm.nu.