Kategorier
Allmänt

Ta bröllopsgästerna från Stockholm till festen genom att hyra en buss

Ska ditt bröllop hållas en bra bit utanför stan? Hyr en buss som tar gästerna från Stockholm till festen! Det kan till och med bli en del av upplevelsen.

Om du planerar ett bröllop utanför Stockholm har du säkert insett problemet med att gästerna ska ta sig dit. Det är ju inte en självklarhet att man har en bil när man bor i Stockholm och kollektivtrafiken kanske är lite sisådär en bit utanför staden. Du vill ju inte att gästerna ska åka vilse.

En möjlig lösning är faktiskt att hyra en buss som tar alla gäster samtidigt från Stockholm till festplatsen. Det är dessutom trevligt att alla åker tillsammans till ceremonin eller festen. Det finns flera företag som erbjuder personlig bussuthyrning i Stockholm så du har flera val att göra.

Att hyra en buss kan bli en del av festen

Det enklaste är att ta in några olika offerter från bussbolag och bara välja det billigaste alternativet. Men du kan även göra själva bussresan till en del av bröllopet genom att lägga bara lite extra krut på det. Hyr bussen någon dag i förväg så hinner du pynta den i samma tema som bröllopet.

Du kan dessutom hyra en äldre modell av buss för att få en mer nostalgisk känsla på resan. Om ditt bröllop är retroinspirerat vill du ju självklart att gästerna kommer dit i en retrobuss. Den lilla extra eftertanken gör bröllopet till en upplevelse för alla.