Kategorier
Allmänt

Hyr en större bil med rejält utrymme

Det spelar ingen roll om man har en stor SUV eller en liten bil, ibland behöver man ett större bagageutrymme. Då är det perfekt att hyra en skåpbil för de större transporter man behöver göra.

Efter en tur till ett större möbelvaruhus kanske man inser att bilen man körde dit med har för litet bagageutrymme. Det är inte att rekommendera att försöka få plats med många platta paket eller färdigbyggda bokhyllor i en vanlig bil. Om man planerar besöket lite i förväg kan man hyra en större transport, exempelvis en skåpbil. Då behöver man inte tumma på vare sig utrymme eller eventuell bärhjälp.

Självklart är det inte bara möbler man kan hyra en större skåpbil för. Det finns mängder av tillfällen då man behöver den tjänsten. Vid ett rejält garageröj, när man sedan åker raka vägen till återvinningscentralen, är det också ett bra tillfälle att hyra skåpbil.

B-körkortet fungerar för de flesta skåpbilar

Det är praktiska med skåpbil jämfört med ett släp är att allt står skyddat och klarar sig från regn och blåst. För den som inte kan parkera med släpvagn är det också lättare att köra en skåpbil. Det finns många skåpbilar som går att hyra om man har ett vanligt B-körkort.

När man hyr en skåpbil måste man kunna uppvisa ett giltigt B-körkort. Är det fler som skall köra hyrbilen behöver man uppge även deras uppgifter. Detta för att det inte skall bli eventuella problem med försäkringen om fordonet skulle vara inblandat i en olycka. Läs vidare om skåpbilar på denna webbsida: https://www.hyraskåpbilstockholm.se