Kategorier
Allmänt

Spela World of Warcraft på en billig speldator

Du behöver inte lägga ut stora pengar på en dator för att spela dina favoritspel. Med lite efterforskning kan du lägga vantarna på en billig speldator som gör jobbet lika bra som en dyrare.

Nuförtiden finns det teknik att leka på andra sätt man gjorde förr. Istället för att leka med kottar eller fantisera fram ett ansikte på en bit bark kan du spela toppmoderna och högklassiga spel på dator. Idag finns det en uppsjö av alternativ av datorspel att spela. League of Legends, Counter-Strike, World of Warcraft är bara några exempel på spel du kan uppleva på din dator. Många av dagens spel är dock så krävande att det behövs en dator som i princip är anpassad enbart efter att klara av spel för att det ska bli en bra upplevelse. Du kanske inte ska räkna med att kunna spela World of Warcraft till exempel på din laptop du använder för jobbet.

Sondera terrängen och håll utkik

Många avskräcks dock av speldatorernas prislappar. Men då har du inte letat tillräckligt noga. Det finns en stor marknad även för billigare speldatorer som klarar av de spel du vill spela. Ibland kanske du kan leta efter begagnade datorer. Många vill gärna byta upp sig och säljer då en mycket väl fungerande speldator för att man har investerat i en ny. Det innebär inte att den äldre är passé på något vis. Tänk igenom vad det egentligen är du vill ha speldatorn till och sondera terrängen ordentligt.