Kategorier
Allmänt

Kontorsflytt – professionell hjälp är en investering

Att flytta innebär att man under en viss tid ska packa, bära och transportera allt sitt bohag. De flesta som någon gång har genomfört en flytt vet att det emellertid handlar om betydligt mer än så. Du ska hyra en bil, du ska fixa kartonger och du ska säga upp olika försäkringar, abonnemang och genomföra exempelvis en flyttanmälan. Detta gör att en flytt kräver planering och att det definitivt handlar om mer än en dags jobb.

 Ser man till en kontorsflytt så blir allt detta ännu tydligare. Behovet av professionell hjälp blir därmed också extremt viktigt. Det vi menar med professionell hjälp i samband med en kontorsflytt handlar också om mer än att bara anlita en flyttfirma. 

Precis som vid en vanlig flytt så krävs en planering för att lyckas – och den planeringen bör ske av proffs. Bärandet och transporten av de möbler, utrustning och inventarier som finns är egentligen bara frukten av planeringen. Genom att anlita en erfaren partner för er kontorsflytt så garanteras ni en smidig lösning där allt sker inom överenskommen tid och till ett avtalat pris. Det är en ren investering. 

Planering är A och O vid en kontorsflytt 

Det första steget som tas i samband med att en kontorsflytt planeras är att inventera. Hur många saker finns, vad ska följa med, vad ska stanna – och vilka saker ska slängas, säljas eller skänkas bort? Man räknar på hur många kartonger som krävs och man ser till att det finns lastbilar tillhanda för en effektiv flytt under själva flyttdagen. 

Utöver detta så packar man alla kartonger, märker dessa och ser till att de hamnar i rätt flyttbil – för en snabb och effektiv installation på plats i de nya lokalerna. Företaget ser även till att det finns folk på plats för en städning av de gamla lokalerna – och för att hjälpa till med att sätta allt på plats i de nya. 

När arbetsveckan börjar så kan dina anställda direkt börja jobba, med den enda skillnaden att arbetet sker på en helt ny arbetsplats. Tid är pengar och en effektiv kontorsflytt är definitivt värd att betala för.