Kategorier
Konstis

Syntetis för perfekt skridskoåkning året runt

Kanske har ni svårt att få den perfekta isen i varmare väder, eller klagar på priset på spolning? En sak som gör skridskoåkningen lite enklare är syntetis.

Vem hade kunnat ana att det inte var svårare än så? Med syntetis kan ni få perfekt is 365 dagar om året. Funderar ni på att skapa en ny anläggning, eller förbättra den ni redan har? Med syntetis så kan den lokala klubben plötsligt få en chans att träna varje dag året om. Det kan även innebära att ni sparar pengar och tid. Men är det verkligen värt det?

Konstis har mycket hög kvalitet och lång hållbarhet. Till skillnad från vanlig is behöver ni inte spola nytt hela tiden, utan kan njuta av en liknande känsla som att åka på vanlig is – utan stressen med spolningar och rätt temperaturer. Det är en tio års fabriksgaranti på konstis när ni beställer det av proffsen, vilket gör det värt varenda krona.

Syntetis har låga driftkostnader

En annan orsak till att syntetis är billigt i längden är att det har låga driftkostnader. Ni behöver inte spendera tusentals kronor på att hålla isen åkvänlig varje vecka. Ni behöver inte ens ett kylsystem för att hålla syntetisen i fin form! Kan det bli bättre än så? Inomhus och utomhus – året runt – listan på fördelar växer för varje rad som ni läser om syntetis.

Att montera syntetis är inte alls komplicerat, och det är lika lätt att demontera den. Ni kan enkelt få den i precis den storlek som ni vill ha, så att den passar där ni har tänkt. Och bäst av allt är att det är miljövänligt i den aspekten att allt material går att återvinna – och användas på nytt i framtiden, när ni inte längre behöver er syntetis. Men det kommer dröja länge tills dess!