Kategorier
Inredning

Homestyling Marbella – vanliga frågor 

Att sälja en bostad i Spanien skiljer sig väsentligt mot hur det är att sälja en bostad i Sverige. Detta är du säkerligen väl medveten om – i och med att du gått igenom proceduren med att köpa en bostad i Marbella. 

Äger du en bostad i Marbella som du planerar att sälja så kan du dels räkna med att det tar lite tid som en följd av att det byråkratiska kvarnarna tenderar att mala väldigt långsamt – men dels också att det tar tid som en följd av konkurrensen. Marbella är attraktivt att bo i – både hos inhemska personer och för soldyrkande svenskar. Detta innebär att det finns många bostäder ute till försäljning och att detta kan leda till att din bostad försvinner i mängden. 

Genom att anlita en partner för homestyling i Marbella så ger du dig själv ypperliga möjligheter till en både snabbare och mer lukrativ affär. homestyling i Marbella gör, precis som i Sverige, en enorm skillnad då tjänsten i fråga direkt skapar ett slags ha-begär hos spekulanterna. Här nedan tänkte vi ge lite mer information, tips och råd om homestyling i Marbella – detta genom att svara på några vanliga frågor, enligt följande: 

Varför homestyling i Marbella? 

Av den enkla anledningen att det är en tjänst som dels drar till sig intresse – och dels också kan leda till en ökning på slutpriset med mellan 10-15 %. 

Finns svenska företag inom homestyling i Marbella? 

Ja, och rekommenderat är att du väljer ett sådant företag. Det ger bättre kommunikation och det ger också en fördel mot den svenska marknaden. En svensk stylist vet ofta vad svenska spekulanter söker för typ av stil och boende. Väljer du spanska stylister så blir det lätt lite väl bombastiskt för den gemene svensken. 

Används mina egna möbler? 

Basen kommer förmodligen att handla om din egen inredning och dina möbler. Homestyling bygger på att plocka fram den inneboende potentialen i en bostad. Det sker ofta genom att onödiga och mer personliga detaljer plockas bort – och ersätts med mer moderna designmöbler som företaget du anlitar har i sin ägo.