Kategorier
Flytt

Flyttfirma i Tyresö – flytt utan stress

Den som enligt uppgjord plan ska flytta inom en vecka kan plötsligt drabbas av ett stresspåslag. Undvik denna påfrestning och anlita en flyttfirma i Tyresö.

Att flytta är ofta en positiv episod i livet, men själva flytten i sig kan ge fjärilar i magen hos de flesta. Vilka prylar ska hänga med till nästa bostadsadress och vilka ska köras till närmaste återvinningsanläggning? Att packa allt porslin så att det inte kommer fram i bitar, är nästa bekymmer. Och inte minst kan ett tungt piano eller en kristallkrona vålla huvudbry.

När tankarna enligt ovan dyker upp och förmörkar tillvaron inför flytten, kan det vara bra att inse att det finns en flyttfirma i Tyresö. En firma som sysslar med att flytta bohag från ett ställe till ett annat vet vad som brukar inträffa. Flyttkartongerna räcker inte till. Böckerna packas alldeles för tungt. Och i sista minuten inser de flyttande att flyttstädning måste utföras.

En flyttfirma i Tyresö kan bära tungt

Alva och Nils har bott i sin villa i nästan fyrtio år. Barnen har sedan länge flyttat ut och villan är alldeles för stor. Med ålderns rätt har de bestämt sig för att flytta till en bekväm lägenhet några mil bort. Villan har de sålt och om någon vecka ska de flytta. Källaren är full av prylar som de inte kan ta med till sin nya adress. Något kan lämnas till en butik som säljer “second hand”, men övrigt ska transporteras till en återvinningsanläggning.

Att själva flytta tunga möbler och annan inredning är inte aktuellt för Alva och Nils. Och barn och barnbarn vill de inte besvära. Istället tar de kontakt med en erfaren flyttfirma i Tyresö med bra renommé. De fyller i en blankett på internet och får nästan direkt en offert på flyttbestyren. Det bästa är kanske att flyttfirman tar på sig flyttstädningen.